Expresie prin design,

Ochelari de soare de la Bolon.

Dominând industria ochelarilor cu un stil și un prestigiu de neegalat, Bolon Eyewear a fost înființată cu o intenție: să celebreze esența auto-exprimării.

Brandul ochelarilor de designer si de modă.

Nu compromite niciodată calitatea și confortul față de stil, credem că cumpărarea de ochelari este mai mult decât un accesoriu. Proiectat special în Italia, ne străduim într-o călătorie neobosită să înțelegem diferitele caracteristici ale fețelor dvs. pentru a le adapta fiecărui individ. Aducând cele mai bune atribute, toate aceste eforturi sunt personalizate pentru a crea potrivirea perfectă – fie că este vorba de atmosfera personală, stilul sau forma feței tale.

Ținând cont de diferitele stiluri de viață pe care le adoptați, fiecare cadru este proiectat în mod ingenios pentru a fi extrem de ușor, garantând o ușurință și un confort maxim chiar și atunci când este purtat pe o perioada lunga de timp.

Inovaţie. Lejeritate. Confort.

Bolon Eyewear este o combinație de măiestrie și inovație în care sunt create rame unice și exclusive.

Sunt utilizate numai materiale de înaltă calitate. Rășina italiană Premium Acetate-Resin și Memory TR90 fabricate în Elveția garantează ușurința și rezistența. Oțelul nostru subțire hiperelastic de calitate este modelat prin tăiere cu precizie cu laser. Șanțurile sunt sculptate pe lentilele subțiri și pe placa pentru a încrusta cadrul metalic.

TOATE DRUMURILE DUC SPRE…

Fie că este vorba de odihnă acasă, de o întâlnire sau de o zi cu fetele – un nou tip de minimalism a ocupat un loc central atunci când au fost definite femeile sofisticate de astăzi.

Această serie de ochelari de soare sunt concepute cu texturi elegante și siluete arhitecturale distincte pentru a vă menține garderoba elegantă și deasupra tendințelor.

Atingerea noilor înălţimi

O întorsătură contemporană a aviatorilor atemporali

Elegant, funcțional și elegant, valul de aviatori purtători nu s-a stins niciodată cu adevărat de la introducerea sa în anii ’30. Recunoscute prin punte dublă și lentilă în formă de lacrimă, ochelarii de soare sunt simbolul clasei și stilului. Conceput inițial pentru a fi supradimensionat, pentru ca piloții să-și ascundă o mare parte a fețelor de la soare de 10.000 de metri în aer, acest stil atemporal este văzut la fel ca starurile pop senzaționale de atunci și chiar acum. De la Freddie Mercury, Tom Cruise, Elvis, Rihanna și Taylor Swift – lista sălii faimei continuă.

Aducând stilul clasic la înălțimi mai noi, colecția Glenn de la Bolon ar părea naturală doar ca următorul tău must-have. Tâmplele împletite și podul nasului, această caracteristică unică a seriei definește o nouă eră a stilului cu această răsucire proaspătă, feminină și sofisticată.

Lansat în negru, Glenn este versatil în stil pentru a se potrivi vibrațiilor contemporane pentru femeia modernă. De la aspectul inspirat, îmbrăcat in piele, boho chic casual până la îmbrăcăminte inteligentă de stradă, seria dezvăluie stiluri mai noi pe care ați dori să le adoptați în acest sezon.

Gray Gradient

Învelit cu rame din aur roz, acest gradient de două tonuri gri este o premieră în portofoliul de lentile colorate al lui Bolon. Proiectat pentru a aduce atenția ochilor tăi frumoși, nuanța deschisă completează cu ușurință culorile moi, pământii, inclusiv verde și maro rattan.

Negru HD polarizat

Un obiectiv preferat din toate timpurile, obiectivul negru HD polarizat este însoțit de rame aurii pentru acel finisaj premium lustruit. Accentele negre și aurii ale perechii subliniază aspectul rafinat și elegant pe care doriți să îl scoateți.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la BOLON EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE