CONSULTANTA COMERCIALA

După consultația oftalmologică și/sau în baza unei rețete oftalmologice, te putem ajuta să alegi rama de ochelari care ți se potrivește și în funcție de aceasta tipul de lentile necesare și dorite. de la cele mai cunoscute și bune branduri de lentile (ZEISS, ESSILOR, HOYA).

Lentilele de vedere sunt cea mai importanta parte a ochelarilor de vedere și recomandăm să dai mai multă importanță și atenție acestora. Lentilele cu tratamente performante se curata si se intretin mai usor, iar in conditie schimbarii de temperatura aceastea au avantajul de a asigura o calitate mai buna a purtarii datorita claritatii cat si mentinerea lor pe o perioada indelungata de timp.
Lentile de calitate au un tratament mai performant, mai bun și te vor ajuta mai mult decât lentilele mai ieftine și mai accesibile, de alegerea lor depinde modul în care vei vedea peste 10 – 12 luni dar și mediul și modul în care vei utiliza ochelarii.

De cele mai multe ori recomandăm o variantă de mijloc dacă se dorește și o ramă de ochelari mai scumpa.

Exista mai multe tipuri de lentile la fiecare producător, unele sunt lentile pentru calculator, altele sunt dedicate pentru condus, altele pentru cei care lucrează în medii mai dure cu mult praf, particule, etc.

Alegerea lentilelor pentru ochelari trebuie să fie în funcție de cum și la ce vei folosi ochelarii de vedere. Fie că vei utiliza ochelari de vedere cu scop de rezervă pentru o perioadă scurtă de timp sau îi vei purta după scoaterea lentilelor de contact sau îi vei folosi la citit, condus, calculator, sau toate acestea la un loc, recomandarea noastră este să ne spui cum și în ce mod îi veți utilza ochelarii, pentru a găsi ceea mai avantajoasă soluție de lentile de vedere și ramă de ochelari.

După alegerea lentilelor, în funcție de grosimea acestora și scopul utilizării ochelarilor de vedere, stabilim tratamentele care vor fi aplicate lentilelor, indici de refractie și îți vom prezenta variantele de rame de ochelari potrivite. Rama de ochelari va fi recomandată în funcție de fizionomia feței dar și în funcție de scopul ochelarilor de vedere.

În toate magazinele noastre dispunem de o gamă mare de branduri și o varietate bogată de modele de rame de vedere, forme și culori. Avem rame de ochelari de la branduri de top și fashion: Ray-Ban, D&G, Prada, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Tom Ford, Guess, Bvlgari dar și branduri exclusive pe judetul Cluj cum sunt: Bolon, Christian Lacroix, Teb Baker, Hackett, Scotch&Soda, Le Coq Spotif, Karen Millen, Pull&Bear, Mango, Bergman, Nordik, Tonny, Luca,
Chili&Co, Orange, Fresco, Goggle, ViaRoma.

Așa că te invităm să te programezi la un consult de rutină, să te înregistrezi la newsletter pentru a primi oferte și promoții.
Merită și este important să ai grijă de ochii tăi.

Probleme cu vedere?

Programează-te la un consult oftalmologic!

Vă rugăm să precizați vârsta pacientului

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

VREAU SA MA ABONEZ

MAGAZINELE DE OPTICĂ VISION LINE
din CLUJ-NAPOCA

#1 – Optica Vision Line Napoca

Locație: Napoca nr. 1
Mobil
0728 086 498

VEZI MAI MULTE DETALII

#2 – Optica Vision Line Ferdinand

Locație:Regele Ferdinand nr.34
Mobil:
0728 086 497

VEZI MAI MULTE DETALII