Despre noi

15 ani de experienta

Vision Line din Cluj-Napoca si-a inceput activitatea in 2004, odata cu deschiderea celor doua centre de optica medicala, pe str. Regele Ferdinand, nr.34 (Colt cu P-ta Mihai Viteazul) si pe str. Napoca (colt cu Republicii) nr.1/5.

Magazinele sunt pozitionate in inima orasului Cluj-Napoca in zone usor de accesat, oferim servicii oftalmologice si va stam la dispozitie cu o gama variata de:  rame de ochelari, lentile de ochelari, lentile de contact, ochelari de soare, accesorii, etc.

Incercam sa oferim clientilor nostri produse superioare calitativ si in pas cu moda, personalizate si 100% originale, pentru toate gusturile si nevoile.

In plus, centrul de montaj se afla in Cluj-Napoca, astfel montarea si reglarea ochelarilor se realizeaza intr-un timp foarte scurt (predare in aceeasi zi daca comanda si controlul se realizeaza inainte de ora 13, cu lentile de pe stoc).

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, echilibrate metrologic, oferind astfel garantie a consultatie.

Suntem preocupati de calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, consultatiile fiind realizate de medici specialisti si optometristi cu experienta.

Contact

GARANTIA VISION LINE OPTICA

Oferim si asiguram garantie pe toata linia de servicii oftalmologice: prescriptie, montaj, rama, lentile, service si post garantie!

0728 086 498 – Optica Vision Line Napoca (colt cu Republicii)

0728 086 497 – Optica Vision Line Regele Ferdinand (colt cu P-ta Mihai Viteazul)

Programeaza-te online la o consultatie oftalmologica!

Avantajele programarii online:
nu mai astepti la rand
simplu si rapid

Vreau o consultatie!