KAREN MILLEN

NASCUT SI CRESCUT IN ANGLIA, KAREN MILLEN ÎN CUNOAȘTITURI GLOBALE PENTRU CREAREA MODEI FRUMOASE CRAFTED

În 1981, Karen Millen a investit 100 de lire sterline în o mie de metri de bumbac alb și a început să confecționeze cămăși albe elegante pentru prietenii ei. Astăzi, acestea sunt un brand premium bine consacrat dedicat calității de înaltă, potrivirii măgulitoare și atenției scrupuloase la detaliile designului. Inspirată de modă, misiunea lui Karen Millen este de a crea piese izbitoare conduse de stil, care rezonează cu femeile de toate vârstele, unite prin atitudinea lor stilistică.

INTRODUCEREA NOII COLECȚII OPTICE KAREN MILLEN SS21

Mondottica este mândră să anunțe lansarea noii colecții optice Karen Millen pentru primăvara / vara 2021.
Pentru a reflecta etosul mărcii de autonomie și independență feminină, colecția de declarații are un impact elegant și îndrăzneț; îmbrățișând o versatilitate sofisticată alături de design-uri clasice și sigure.

Noul sezon cuprinde atât caracteristici lustruite și delicate, cât și forme clasice și inteligente, toate acestea invitând femeile să-și exprime propriul concept de stil în ochelari.

INTRODUCEREA NOII COLECȚII DE OCHELARI DE SOARE KAREN MILLEN SS21

Îmbrățișând rafinamentul, feminitatea și rafinamentul mărcii.
Mondottica s-a uitat la stilul individual al lui Karen Millen pentru a crea trei noi colecții concepute pentru a ridica aspectele din 2021 cu personalitate și rafinament.

Prezentarea colecțiilor Atelier, Luxe și KM Sun.
Stilurile de atelier includ siluete unghiulare, îndrăznețe, care sunt duse la nivelul următor prin acetați de marmură saturate profund și finisate cu o atenție incredibilă la detalii.

Detaliile Chevron și feroneria metalică strălucitoare sunt combinate cu formele de modă din colecția noastră Luxe.
Colecția KM urmărește să ridice garderoba de zi cu zi a femeii KM cu forme cheie și detalii cu lanț auriu cu care marca este atât de sinonimă.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la KAREN MILLEN EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE