Ochelari de soare

Trebuie sa ai grija de ochii tai si sa eviti expunerea indelungata la lumini puternice precum ar fi soarel, reflexia luminii de pe luciul apei sau zapada.
In timp nervul optic „oboseste” si incep sa apara probleme de vedere, care din pacate nu se pot corecta nici cu ochelari de vedere.

Se recomanda sa folositi ochelari de soare originali, cu protectie UV+

Va invitam in magazinele noastre sa va alegeti ochelari de soare, pentru toate gusturile si nevoile, de la branduri precum: Ray-Ban, Vogue, Police, Emporio Armani, Giorgio Armani, NordikSun, ViaRoma, etc.

Atentie este foarte important!
Nu cumparati ochelari de soare contrafacuti, lentilele acestor ochelari pot sa aiba aberatii sau defecte ale plasticului care pot provoca dureri de cap si ameteli, distorsiuni ale imaginii etc.
Lentilele folosite la ochelarii contrafacuti NU au nici un tratament UV de protectie contra razelor solare, conducand in timp la diverse boli si arsuri ale retinei. Ochelarii contrafacuti folosesc lentile care sunt doar colorate si fara tratament, in momentul putarii acestor ochelari, retina se deschide si permite ca razele solare, (Ultra Violetele – nocive pt organism), sa patrunda in voie si sa deterioreze nervul optic.
Pentru mai multe informatii si detalii va invitam in unul din opticile noastre sau sa ne urmariti pe blog.

Programeaza-te online la o consultatie oftalmologica!

Avantajele programarii online:
nu mai astepti la rand
simplu si rapid

Vreau o consultatie!