Ochelari de vedere

Dupa o consultatie oftamologica corecta, primul pas il reprezinta alegerea tipului de lentila de vedere in functie de reteta.  Acest lucru va determina si limita estetic ce tip de rama de ochelari se recomanda a fi utilizata, desi aparatura de montaj si tehnicienii nostri pot sa realizeze montajul in orice tip de rama (plastic, metal, cu fir, cu capse, lemn).

In prezent Optica Vision Line comercializeaza lentile de la cele mai renumite si consacrate branduri de lentile din lume, fiind dealear autorizat si specializat pe urmatoarele branduri:

Consultantii nostri va vor ajuta in alegerea tipului de rama de ochelari luand in considerare si fizionomia fetei dar si activitatea dumneavoastra zilnica, astfel ca ochelarul dumneavoastra sa fie cu adevarat personalizat si adecvat nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

Dispunem de o gama foarte varianta de tipuri de rame dupa fiecare gust si nevoie, de la cele mai renumite branduri (amintim cateva : Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani, Giorgio Armani, Jaguar, Guess, Davidoff, Silhouette, Bergman, Nordik, Chili & Co, etc.).

Dupa ce se alege rama, montajul se realizeaza in atelierul nostru de montaj, folosind aparatura ultramoderna computerizata de slefuire a lentilelor.

Programeaza-te online la o consultatie oftalmologica!

Avantajele programarii online:
nu mai astepti la rand
simplu si rapid

Vreau o consultatie!