TED BAKER

Ted Baker este un brand global de stil de viață care oferă îmbrăcăminte pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru femei, accesorii și orice altceva între ele. Un brand britanic prin excelență, Ted Baker este renumit pentru oferta sa de modă ciudată, dar comercială, detalii de design de înaltă calitate și utilizarea distinctă a modelului și a culorii. Abordarea neconvențională a mărcii în materie de modă, simțul umorului ireverențial și, mai presus de toate, atenția neclintită a detaliilor apelează la bărbații și femeile conștienți de stil, care au încredere în Ted pentru a oferi acel ceva ceva ieșit din comun. Pentru a proteja etosul și personalitatea pentru care au câștigat o reputație de invidiat, ei își pun întotdeauna întrebarea … „Ar face-o Ted așa?”

Spectacolele excepționale ale lui TED BAKER

Ted Bakers are grijă de detalii să rămână la fel de fidele rădăcinilor lor ca oricând în această râvnită colecție optică. Stilul distinctiv ciudat întâlnește calitatea artizanală, pentru un spectaculos ocular, care se însoțește cu o atenție excepțională la detalii, cu învelitori de lux, pentru a crea ochelari individuali de neegalat. Cu rame căptușite în imprimeuri unice și ornamente ascunse care ascund mesaje, ochelarii Ted sunt la fel de inventivi și originali ca și clientul care le poartă.

TED BAKER SUN: COMPANIONUL ESENȚIAL DE CĂLĂTORIE

Ted Baker crede că nicio garderobă nu este completă fără o selecție elegantă de accesorii, iar noua lor colecție de ochelari de soare nu fac excepție.

Inspirându-vă din siluetele de epocă, formele de ochi supradimensionate, finisajele metalice prelucrate delicat și tonurile bogate de bijuterii ocupă locul central.

COLECTIA OPTICA TANARA TED, LA FEL DE SOFISTICATA CA SI PURTATORII SAI

Destinat copiilor de 8-12 ani conștienți de stil, nu există nimic copilăresc în colecția de ochelari Young Ted. Fiecare pereche de cadre prezintă flerul și finisajele colecției mainline; stilurile sunt pur și simplu redimensionate, iar culorile au ajuns la 11.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la TED BAKER EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE