TONNY EYEWEAR
CODE YOUR FUTURE

Nu mai există cale de întoarcere la o lume fără internet și electricitate. Inovația tehnologică este peste tot în jurul nostru și tehnologia este prezentă în tot ceea ce facem zi de zi.

CODE YOUR FUTURE (PROGRAMEAZĂ-ȚI VIITORUL) este o campanie inspirată din lumea reală, o lume în continuă schimbare, o lume a inovației și a tehnologiei.

Tonny Eyeware vă aduce o colecție de rame de ochelari, dedicată pentru toate genurile. O colecție bazată pe stil, confort, geometrie și siguranță.

STYLE UP YOUR LOOK

(STILIZEAZĂ-ȚI LOOK-UL)

O ramă de ochelari  atemporală, care a cucerit și a ajuns în inimile tuturor iubitorilor de simplitate și minimalism. Această formă completează prin contrast trăsăturile feței.

Modelul TY48249C1W este disponibil în mai multe culori, de la turcoaz la o nuanță de roz transparent. Brațele sunt realizate din metal și îți oferă o senzație de ușor, iar rama care este realizată dintr-o nouă generație de accetat, pune accetat îți va aduce un plus de valoare look-ului tău.

DESCHIDE OCHII LA CEVA NOU!

Dacă cauți ochelari cu personalitate, care să-ți ofere un plus de valoare stilului tău, ai acum modelul CL0039C2M.

Acest model îndeplinește toate așteptările tale, este o ramă realizată folosind ultima tehnologie în materie de rame cu clipon polarizate. Doi magneți integrați în ramă, îți vor oferi posibilitatea să dai cliponul în sus sau în jos cu ușurință, fără a fi nevoie să dai clip-onul complet jos de pe ramă.

PRIVEȘTE VIITORUL
FĂRĂ REGULI

O ramă de ochelari pentru orice gen. Fără obligații. Modelul TY48279U are o formă inovativă și design geometric, ce va atrage privirile tuturor, chiar și celor mai exigenți utilizatori de ochelari.

Realizați din oțel inoxidabil, ochelarii au o aură de design ușor și minimal, ce se poate asorta atât cu o ținută casual cât și cu o ținută mai formală.

NOII TĂI OCHELARI
DINCOLO DE APARENȚE

Să fii unic, înseamnă să dai dovadă de putere și caracter. Modelul TY48283C3W cu forma sa hexagonală a lentilelor, îți va oferii un aspect unic și distinct.

Culorile ramei de ochelari îți vor oferi un aspect delicat și modern, folosind cele mai în trend culori. Grosimea ramei în combinație cu diversele culori și nuanțe de verde, îți vor da un plus de încredere stilului tău.

PROGRAMEAZĂ-ȚI VIITORUL

Într-o lume-n care totul este într-o continuă mişcare, VIITORUL și plănuirea acestuia, este necesară pentru fiecare din noi. Unul din pașii spre viitor este și alegerea celor mai noi rame de ochelari din colecția Tonny Eyewear, prin care puteți experimenta, simți și programa un VIITORUL mai frumos și mai cu stil!

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a descoperii ultima colecție de la TONNY EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE