Sub licență din 1997, Bvlgari, marele bijutier italian și maestru al pietrelor prețioase colorate de renume internațional, reprezintă una dintre cele mai exclusive mărci de ochelari. Designul contemporan, stilurile unice și detaliile pline de farmec sunt combinate cu o calitate superioară. Acest brand este poziționat pentru cel mai înalt segment de ochelari ca bijuterii, cu măiestrie italiană de lux și stil îndrăzneț. Ochelarii Bvlgari prezintă materiale prețioase precum aurul, pietrele prețioase și cristalele austriece și sunt realizate cu atenție în modele atemporale.

BVLGARI SERPENTI, O ATENTIE DE VERDE CU GLAMOUR ROMAN

Bvlgari lansează ochelarii de soare Serpenti True Colors Special Edition: o previzualizare dedicată exclusiv Magrabi, una dintre cele mai importante buticuri de ochelari de modă din Orientul Mijlociu, prin infuzarea sărbătorilor Ramadanului cu pasiunea sa distinctivă pentru nuanțe vibrante inspirate de bijuterii.

Un stil captivant îmbunătățit cu forme esențiale și detalii sofisticate asemănătoare bijuteriilor.

Modelul este un cadru metalic ultra-ușor, acoperit de un design hexagonal rafinat, cu o scală în verde smarald ca un tribut special adus culorii emblematice a sărbătorilor Ramadanului. Motivul este realizat cu măiestrie de către un meșteșug expert care injectează culoarea translucidă și luminoasă care umple scara.

Ochelarii de soare ediție exclusivă sunt disponibili de la mijlocul lunii aprilie 2021 în magazinele Magrabi.

BVLGARI: TRĂIESTE PRECUM NIMENI NU SE UITA

„Trăiește ca și cum nimeni nu se uită” este modul în care noua campanie de ochelari Bvlgari prezintă colecția îndrăzneață, dar plină de farmec 2020 a Brand-ului, în care fiecare femeie se poate pretinde că este o persoană nouă în funcție de perechea de ochelari pe care o poartă. Fiecare cadru din colecție este o expresie a atitudinii fără compromisuri, a creativității ireverențiale, a formelor îndrăznețe jucăușe, a materialelor ultra-ușoare și a detaliilor unice care se remarcă pe un fundal de culori pastelate.

Un exemplu perfect este cadrul „Serpenti Eye-bite” cu decor manual de smalț inspirat de bijuteriile Brandului. Evidențiind ochelarii și efectele sale multicolore, marca reinventează o pictogramă, conferindu-i o personalitate puternică. Modelul „Înapoi la scară”, de asemenea în linia Serpenti, se remarcă prin cadrul său îngust, dreptunghiular, în acetat roz strălucitor, înfrumusețat cu cristale, făcând din tâmple caracteristica deosebită.

Linia inspirată de faimosul design B.zero1 al casei de modă joacă cu geometrii sofisticate și combinații neașteptate. Acest lucru este văzut în contrastele de metal și acetat, ceea ce face ca ochelarii „B.purebright” să fie un amestec dinamic de forme și detalii inspirate din stilul anilor ’90. Modelul optic de ochi de pisică din metal „B.Glassy-up”, care încorporează și descompune trăsăturile caracteristice colecției iconice de bijuterii, oferă un stil elegant, atemporal.

Contrastele armonioase și efectele de lumină conferă fiecărei perechi de ochelari Bvlgari o notă îndrăzneață care vă colorează aspectul de zi cu zi cu detaliile sale speciale.

NOUA FRONTIERĂ A SERPENTEIILOR BVLGARI

Bvlgari revine cu noua colecție Serpenteyes. Motivul șarpelui – o emblemă a seducției, renașterii și transformării – este un element împletit de zeci de ani cu istoria Bvlgari, iar acum capătă noi forme, datorită unei reinterpretări cu o notă modernă.

Spre deosebire de alte colecții de ochelari Bvlgari – care se inspiră din bijuterii – Serpenteyes se inspiră din articole din piele Bvlgari și, în special, din Serpentage – o tehnică introdusă de marcă pentru colecția de genți.

Cântarele de șarpe emailate sunt trăsătura distinctivă a stilului BV6104, împreună cu tâmplărie metalică ajurată și lentile plate în lentile portocalii cu gradient violet, gri sau maro, precum și oglinda de aur roz.

Motivul solzilor de șarpe este gravat cu laser pe bara de metal aplicată lentilelor în stilul BV6103, care se caracterizează prin forma hexagonală fără margini a lentilelor.

Un joc de transparențe este elementul caracteristic al stilului solar BV8203, care combină lentilele cu gradient plat cu un cadru supradimensionat neregulat. Paleta de culori rafinate include rame roz, maro-portocaliu sau gri și modele de liliac, fucsia sau albastru.

Nu în ultimul rând, stilul iconic BV6089 revine cu lentile rotunde plate și bare metalice cu cântare de șarpe gravate cu laser. Același motiv este executat și pe lentile prin tampografie și este disponibil în tonuri violet sau auriu.

Ultimele trei stiluri menționate mai sus sunt cele pe care ambasadorul mărcii Bella Hadid le poartă în noua campanie de primăvară / vară 2018, amplasată pe terase și acoperișuri elegante din Roma.

Evoluția colecției Bvlgari Eyewear continuă. Serpenteyes este interpretarea perfectă a temei Serpenti pentru femeile contemporane care sunt sensibile la schimbarea tendințelor modei și sunt dispuse să-și exprime pe deplin identitatea, prin combinații de stiluri și materiale.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la BVLGARI EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE