OCHELARI DE SOARE

Ochelarii tăi de soare, te așteaptă  la Vision Line.  Poate cel mai important accesoriu de vară, este o pereche perfectă de ochelari de soare. La optica noastră avem ceea mai mare și variată gamă de mărci exclusive și fashion, de la cele mai populare branduri din lume de ochelari de soare.

Îți punem la dispoziție ochelari de soare originali și de calitate superioara, care sunt certificați UE și nu îți vor pune în pericol vederea, precum ochelarii relplică/fake pe care îi vei găsi pe internet sau în târgurile secondhand.

Ochelarii de soare îți pot oferi confort într-o zi însorită, fie că e vara la mare sau iarna la ski, lumina soarelui și razele UV îți vor afecta vederea, așa că te invităm la opticile noastre pentru a-ți găsi ochelarii de soare ideali pentru tine.

Dacă ai dubii despre ce ochelari de soare ți se potrivesc sau care ar fi perechea ideală pentru fizionomia feței tale, hai la ceea mai apropiata optică Vision Line.
La oricare optică Vision Line reprezentanții noștri te vor putea ajuta și îndruma în a-ți găsi ochelarii de soare perfecți pentru stilul tău și bugetul tău.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu perfect, acum pot chiar să aibă lentile cu dioptrie, astfel te poți bucura de soare și de priveliște la o calitate și claritate excelentă.

Avem și ochelari de soare polarizați foarte accesibili pentru cei care sunt deranjați de reflexii sau pentru cei care doresc să vada peștele în apă.

BRANDURI FAVORITE

BRANDURI EXCLUSIVE

Probleme cu vedere?

Programează-te la un consult oftalmologic!

Vă rugăm să precizați vârsta pacientului

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

VREAU SA MA ABONEZ

MAGAZINELE DE OPTICĂ VISION LINE
din CLUJ-NAPOCA

#1 – Optica Vision Line Napoca

Locație: Napoca nr. 1
Mobil
0728 086 498

VEZI MAI MULTE DETALII

#2 – Optica Vision Line Ferdinand

Locație:Regele Ferdinand nr.34
Mobil:
0728 086 497

VEZI MAI MULTE DETALII