CHRISTIAN LACROIX

DE LA CREAREA CASEI COUTURE ÎN 1987, STILUL CHRISTIAN LACROIX A FOST UNIC, EXUBERANT, COLORAT ȘI BAROC.

Încă de la început, creațiile lui Christian Lacroix au fost râvnite și îmbrățișate atât de mari editori de modă internaționali, cât și de vedete. M. Lacroix a oferit casei de modă 22 de ani de creații de neegalat. Astăzi, Casa lui Christian Lacroix își continuă munca de bogăție de neegalat, creând colecții unice care sunt destinate a fi colecții viitoare.

COLECȚIA DE OCHELARI DE SOARE CHRISTIAN LACROIX ESTE UN MODEL DE ÎNALTĂ MODALITATE, EXPLOATĂ CU ORIGINALITATE ȘI CULOARE …

Formele sigure, culoarea unică și luxul realizat manual sunt pilonii colecției de ochelari de soare Christian Lacroix. Toți acetații sunt disponibili numai în Lacroix, fiecare design este complet unic și fiecare milimetru din fiecare cadru emană rafinament și originalitate. În parteneriat cu lentile și tehnici de fabricație de cea mai înaltă calitate, iată ochelarii de lux, cei mai creativi.

COLECȚIA OPTICĂ CHRISTIAN LACROIX EXUDĂ LUX, ORIGINALITATE ȘI RAFINARE.

Toți acetații din colecțiile Christian Lacroix sunt în întregime unice, create doar pentru marcă în colaborare cu centrala italiană de materiale Mazzuchelli. Acesta este un design personalizat în cea mai pură formă, inspirația este preluată din tipărituri de lux, articole de uz casnic și colecții staționare în ediție limitată. Modele precum semnătura „Paseo” pot fi găsite presate în metal, iar vârfurile sunt finisate luxos cu monograma barocă a semnăturii casei.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la CHRISTIAN LACROIX EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE