LENTILE DE CONTACT

Acum poti fi liber și te poți bucura de o imagine perfectă în orice situație și activitate, utilizând lentile de contact. La Vision Line ai lentile de contact de la cele mai renumite branduri (Bauch&Lomb, Alcon-CibaVision și Johnson&Johnson).

Pe lângă control oftalmologic de specialitate, poți cumpăra și comanda cu livrare gratuită lentilele de contact potrivite nevoilor tale.

În cazul în care dorești să fii tot timpul aprovizionat cu lentile de contact, și să nu rămâi niciodată fără lentile de contact, poți opta pentru programul nostru de Vision Line Care și noi îți vom comanda și livra lentilele de contact din timp, fără să-ți mai pierzi timpul cu comanda  în plus vei avea tot timpul garantia unui pret corect impreuna cu oferta noastra de fidelitate, mai mult de atat impreuna cu cardul de fidelitate beneficiezi de extra reducere de 5%.

Oferim livrare gratuită oriunde în România, tuturor mărcilor de lentile de contact, trebuie doar să suni la oricare optica Vision Line din Cluj-Napoca și să ne comunici rețeta și tipul de lentile pe care le dorești.

Probleme cu vedere?

Programează-te la un consult oftalmologic!

Vă rugăm să precizați vârsta pacientului

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

VREAU SA MA ABONEZ

MAGAZINELE DE OPTICĂ VISION LINE
din CLUJ-NAPOCA

#1 – Optica Vision Line Napoca

Locație: Napoca nr. 1
Mobil
0728 086 498

VEZI MAI MULTE DETALII

#2 – Optica Vision Line Ferdinand

Locație:Regele Ferdinand nr.34
Mobil:
0728 086 497

VEZI MAI MULTE DETALII