Lentile de contact

Lentilele de contact sunt o alternativa excelenta la ochelari de vedere, fie că doriți un fresh look, libertatea de a fi mai activ sau dacă doriți sa nu aveti o restricție a campului vizual.

Acum datorita tehnologiei si a descoperiri de noi materiale, mai exact silicon hidrogel, aceste lentile au un confort sporit la utilizare, avand permeabilitate ridicata in apa si oxigen (hidrofilie), lentilele de contact au devenit foarte comode si total nepericuloase. Este insa nevoie sa aveti mare grija si sa folositi corect, conform prescriptiei de utilizare a fiecarui tip de lentile, pentru a evita invectii ale ochilor sau alte complicatii, lentilele trebuie curatate si hidradate cu solutii specializate.

Exista lentile de contact atat pentru corectie optica cat si in scop estetic (schimbarea culorii ochiului).

Vino la Vision Line si programeaza-te la un consult, iar consultantii nostri va vor oferii pe langa o gama variata de produse si un training GRATUIT despre cum se folosesc si cum trebuie sa intretineti lentilele de contact.

Vision Line comercializeaza lentile de contact cu dioptrie si lentile de contact estetice (colorate) realizate de unii dintre cei mai mari producatori de lentile de contact din lume :

Vezi produse si tipuri de lentile de contact :

Programeaza-te online la o consultatie oftalmologica!

Avantajele programarii online:
nu mai astepti la rand
simplu si rapid

Vreau o consultatie!