HACKETT

1979. JEMERY HACKETT ȘI ASHLEY LLOYD-JENNINGS SE ÎNTÂLNESC ÎN STRADA PORTOBELLO,

Vestul Londrei, ambele pieptănând piața pentru îmbrăcăminte tradițională pentru bărbați britanici second-hand. În curând, a început un parteneriat de afaceri cu propriul lor stand mic în Portobello, care se vinde pe haine după curățare și reparații. Astăzi noile colecții ale lui Hackett sunt disponibile la nivel global și sunt celebre pentru reinterpretarea stilului britanic pentru domnul de astăzi, precum și pentru calitatea lor. De la croitorie personalizată până la articole de îmbrăcăminte sportive emblematice, galeriile lui Hackett sunt ca acasă la Sandringham, ca și la Silverstone.

MĂIESTRIE ȘI CĂUTAREA PENTRU CONFIGURAREA PERFECTĂ.

Intră în stadiul din dreapta; Hackett Bespoke Eyewear. Fabricat manual din cei mai buni acetați și adaptat meticulos pentru a se potrivi, colecția noastră oftalmică personalizată îmbrățișează pe deplin estetica clasică. Stilul cedează atemporalității, tendințele nu sunt recunoscute. Aici timpul încetinește pentru a colecta, nu pentru a ne aminti. Așadar, veniți și alăturați-vă nouă în timp ce ne străduim să creăm viitori clasici optici.

OCHELARI DE LUX FACUTI DE MANA, DE HACKETT BESPOKE

Lentilele, balamalele arcului, acetații; fiecare gram din fiecare ochelari de soare Hackett Bespoke a fost realizat cu grijă folosind doar cele mai bune părți, materiale și tehnici. În timp ce culoarea este clasică, stilul nu este niciodată demodat. Potrivirea este imaculată, finisajele impecabile; aceasta este cea mai autentică ochelari britanici.

CADRE DE SEMNATURĂ EXCISITE ȘI PREMIUM HACKETT

Un brand stabilit pentru croitorie ascuțită și accesorii impecabile, Hackett a revenit acum la Savile Row odată cu deschiderea unui nou magazin emblematic. Au trecut cinci decenii de când un tânăr Jeremy Hackett a început să lucreze la faimoasa stradă de confecționare a costumelor și sa inspirat din stilul britanic iconic al domnilor Savile Row. Noul magazin denumit, JPHackett, 14 Savile Row, va avea un magazin tradițional cu o colecție de îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați Ready to Wear, spațiu pentru croitorie personalizată și personalizată, precum și o zonă dedicată gamelor de ediție limitată, inclusiv Colecția Hackett Signature, care este noua ofertă lansată de modele premium de ochelari Hackett.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la HACKETTEYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE