Marca Giorgio Armani are un simț al stilului incomparabil și atemporal. Viziunea Armani asupra lumii designului creativ nu se referă doar la întoarcerea capului, ci la lăsarea unei impresii de durată. Liniile pure, eleganța intrinsecă și grija pentru detalii sunt conceptele elementare care stau la baza tuturor designurilor iconice ale lui Giorgio Armani, precum și a stilurilor sale de ochelari.

GIORGIO ARMANI PREZENTĂ NOUA COLECȚIE D’ARTISTE

I-am văzut pe podiumul primăvară / vară 2018. Ochelarii de soare din noua colecție D’Artiste sunt un amestec de creativitate, eleganță și modernitate: cele trei caracteristici distinctive ale lui Giorgio Armani.

Noii ochelari de soare Giorgio Armani D’Artiste ajung direct la magazinele Luxottica de pe podiumuri. Colecția aduce un omagiu creativității, eleganței și modernității care au făcut mereu să iasă în evidență creațiile lui Giorgio Armani.

Creativitate. Noua colecție are un spirit artistic. Motivul floral al lentilelor cu oglindă le face unice, originale, recunoscute și memorabile. Lentilele sunt semnătura artistică reală a acestei colecții.

Clasic și elegant. Nota excentrică se potrivește perfect eleganței din vremurile trecute care distinge fiecare creație de Giorgio Armani. Ramele rotunde mari sunt clasice și veșnic verzi.

Modern. Colecția are un design geometric minimal cu o fabricație unică. Ramele fine sunt realizate dintr-un metal ultra-ușor foarte confortabil.

Sclipirea metalului, combinată cu lentilele decorate extrem de reflectorizante, conferă colecției un apel subevaluat și sofisticat. Echilibrul devine eleganță. Ochelarii de soare sunt disponibili în trei variante de culoare:

  • Un cadru auriu lustruit pal cu lentile maro gradate și motiv floral.
  • O ramă lustruită din bronz cu lentile albastre și motiv floral.
  • O ramă lustruită din aur roz cu lentile de aceeași culoare, din nou cu motiv floral.

Colecția Giorgio Armani D’Artiste este dedicată femeilor moderne sofisticate, cu un spirit liber, creativ.

CADRE DE VIAȚĂ 2016: OCHI DIFERIȚI, VIETI DIFERITE

În campania Frames of Life 2016, cinci protagoniști își au momentul perfect. Frumusețe, libertate, pasiuni și amintiri cuprinse în rame solare și optice de Giorgio Armani

Profitarea momentului care precede un eveniment important: momentul suspansului înainte de a porni într-o aventură, indiferent dacă este vorba de premiera unui balet, degustarea unei rețete complet noi, așteptarea în spatele unei camere de film sau momentul înainte de începerea unei competiții . Acesta este laitmotivul Ochi diferiți, vieți diferite, noul capitol din Rame de viață, campania Giorgio Armani Eyewear.

Fragmentelor de viață povestite în anii anteriori li s-au alăturat noi emoții și noi nuanțe. Momentele din viața reală ale noilor protagoniști sunt dezvăluite în povestiri video scurte, în care vocile și experiențele sunt întotdeauna filtrate prin ochelarii din colecțiile optice și de soare Giorgio Armani Frames of Life.

Pe www.framesoflife.com veți întâlni pasiunea designerului-surfer turc Caner pentru valuri și proiect, frumoasele mișcări ale dansatorului de balet italian, Damiano, visele de libertate ale Miss Rodeo Oregon din America 2013, Nicole, dragostea de gătit și de țară viața bloggerului alimentar franco-asiatic, Mimi, și dorința de a explora necunoscutul și chemarea naturii a cineastului austriac, Richard.

Atât de unici și autentici, tovarășii inseparabili ai ochilor lor asupra lumii, ochelarii din colecția Frames of Life reprezintă esența stilului Giorgio Armani: modele artizanale impecabile cu o atenție minuțioasă la detalii, unde designul cu o aromă retro și cel mai avansat tehnologia se întâlnește pentru a cuprinde un moment perfect.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la GIORGIO ARMANI EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE