DOLCE&GABBANA

Dolce & Gabbana este un brand de lux care se inspiră din rădăcinile și valorile autentice ale propriului ADN: Sicilia, senzualitatea și abilitatea sartorială. Esența Dolce & Gabbana constă în caracteristicile sale contrastante, dar complementare. Colecția de ochelari, sub licență din 2006, se caracterizează prin forme sofisticate și elegante, materiale prestigioase și detalii rafinate.

DOLCE & GABBANA, ÎNTRE TRECUT ȘI VIITOR

O sicilie neașteptată, viitorul care privește tradiția, contrastele care dau viață noilor posibilități: toate acestea sunt surprinse în fotografiile pentru Campania ADV FW 2021/2022 Dolce & Gabbana, o viziune filtrată și sublimată de obiectivul fotografic al lui Juergen Teller.

În fundalul imaginilor, o Sicilia necunoscută: locuri decontextualizate din convenție, spații atemporale locuite de băieți și fete care, prin stil, își afirmă identitatea cu hotărâre și caracter.

Trecut și viitor, tradiția sartorială și noi volume și materiale, istoria unui teritoriu și instinctul de inovație sunt toate elemente care au făcut întotdeauna parte din ADN-ul Dolce & Gabbana, care prind contur din nou astăzi, reinterpretat de viziunea estetică unică a lui Juergen Teller.

În videoclipurile campaniei, cadrele sunt îmbogățite de sunete speciale, concepute și compuse de fotograf, care se inspiră din inspirații, idei și sugestii care decurg din propria experiență pe platou.

Modelele de ochelari îmbină armonios spiritul inovației și tradiției sartoriale, îmbrățișând tehnologia și inspirațiile creative din anii ’90.

Linia DG Gros Grain reinterpretează ADN-ul mărcii, oferindu-i o notă de eleganță și stil contemporan, care este imediat evidentă în cele două modele de femei din campanie: ochelari de soare supradimensionați, boxy aurii și ochelari optici cu o formă mai delicată, rotunjită, ambii împodobiți cu acum monograma monogramă DG încrucișată, prezentată direct aici ca parte integrantă a templelor.

Cele două modele de ochi de pisică din seria Gattopardo sărbătoresc silueta feminină și au forme mai îndrăznețe, negre, senzuale în adevăratul stil Dolce & Gabbana. Încă o dată, acestea sunt disponibile atât în ​​ochelari de soare, cât și în versiuni optice.

În cele din urmă, gama Sporty pentru bărbați are modele dreptunghiulare pentru un stil dinamic și modern, completate de inserții din cauciuc viu colorate.

O colecție care îmbunătățește referințele culturale ale mărcii și explorează codurile sale atemporale, reinterpretându-le cu o întorsătură contemporană.

DG MONOGRAMĂ: IDENTITATE ȘI ELEGANȚĂ

Colecția iconică și elegantă DG Monogram reprezintă reprezentarea perfectă a ADN-ului Dolce & Gabbana.

Ochelarii de soare fluture pentru femei rafinați sunt emblema colecției, combinând profiluri fațetate și unghiuri geometrice îndrăznețe. Monograma rafinată DG conferă un stil unic și feminin stilului.

Echilibrul dintre tradiție și modernitate caracterizează, de asemenea, colecția pentru bărbați, remarcată prin forme ușoare, în trepte și prin inconfundabila monogramă DG.

Semnătura Dolce & Gabbana face colecția imediat recunoscută.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la DOLCE&GABANNA EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE