Silhouette – Ochelari unici fabricați în Austria. Din 1964

Estetica excepțională apare adesea din combinația a doi poli aparent opuși. Ochelarii Silhouette au reușit întotdeauna să stăpânească această artă: obținerea unei lejerități fără egal prin forța interioară. Să rămână fidel cu sine și să stabilească constant noi impulsuri. Pentru a crea un design atemporal care să răspundă și spiritului epocii.

Aici, în Austria, avem o lungă tradiție de a produce ochelari clasici și inovatori care se întoarce încă din 1964. Filosofia noastră de producție – cu măiestria și accentul pus pe lucrarea manuală – este asemănătoare cu cea a unei industrii de case. Rezultatul este ochelarii unici care vă vor încânta și vă vor surprinde în ceea ce privește inovația sa. Designul excelent și materialele de înaltă calitate creează o claritate a designului care exprimă individualitatea persoanelor care le poartă.

Inovaţie

Silhouette a revoluționat lumea ochelarilor cu cei mai ușori ochelari din lume. Standardele extrem de ridicate de manoperă și utilizarea celor mai noi materiale și tehnici de producție ne permit să creăm produse noi și inovatoare.

Pasiune

Încă de la început, Silhouette a urmărit întotdeauna o viziune care este valabilă și astăzi: crearea celor mai frumoase ochelari din lume. Ne punem inima și sufletul în munca noastră pentru a transforma această viziune în realitate.

Individualitate

Posibilitățile nelimitate în ceea ce privește forma, culoarea și designul exprimă ceea ce face ca o pereche de ochelari Silhouette să fie unică: personalitatea ta.

Lejeritate

Materialele inovatoare și designul purist definesc ușurința inconfundabilă a ochelarilor noștri. Vedeți-l și simțiți-l.

Crearea designului

Ochelarii Silhouette reprezintă designul clasic, care este, de asemenea, în ton cu spiritul epocii. Ne propunem claritate, care vă va scoate în evidență personalitatea în toate fațetele sale.

Fabricat în Austria

Producem ochelari de vedere în Austria din 1964. Acesta este modul în care garantăm o înaltă calitate și o execuție rafinată folosind cele mai fine materiale, asigurându-ne că, atunci când vine vorba de confort, ochelarii noștri sunt egali.

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a

descoperii ultima colecție de la SILHOUETTE EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE