GUESS

Ochelarii Guess beneficiază de aceleași cunoștințe și pasiune pentru design ca și alte produse de designer Guess, oferindu-le un avantaj stilistic față de alte companii similare. Doar aruncând o privire asupra colecției, este clar să vedem că există influențe foarte puternice din lumea modei globale în fiecare cadru, care sunt îmbogățite cu o paletă atent selectată de culori disponibile. Sigla Guess, care este acum cunoscută în întreaga lume, este prezentată în mod vizibil pe aproape toate articolele din gama de ochelari, acționând ca o ștampilă sigură de aprobare a designului și a calității construcției produselor lor.

Ochelari Guess

Guess Eyewear este produs de Guess, un retailer american de îmbrăcăminte de lux și accesorii de modă, care a fost fondat în 1981 de frații Paul Marciano și Maurice Marciano, care au deschis magazinul original în Beverly Hills, California. În afară de îmbrăcăminte, Guess produce și parfumuri, ceasuri, bijuterii și alte accesorii la modă, ceea ce înseamnă că puteți să vă completați întregul look cu ofertele lor uimitoare.
Încă de la început, Guess a fost în fruntea produselor de designer și a fost chiar asociată cu iconițe de stil precum Kate Upton, Claudia Schiffer și Anna Nicole Smith. Aceste asociații de profil înalt arată cât de mult de un brand influent este Guess astăzi. Pentru a pune în perspectivă cât de mult a crescut compania, acum au aproximativ 500 de magazine în întreaga lume, cu aproximativ 15.000 de angajați.

Ochelari de vedere Guess

Linia de ochelari de vedere Guess este un plus important la portofoliul companiei. Formată din rame de ochelari care găzduiesc lentile prescrise, marca de ochelari Guess a fost adăugată portofoliului de accesorii și arată eleganță și calitate înaltă.
Linia de ochelari Guess este un plus nou și central la portofoliul de produse Guess. Acești ochelari de prescripție sunt fabricați cu o balama obișnuită, jante întregi sau jumătate, tampoane pentru nas reglabile și puteți alege dintr-o varietate de modele diferite de culori elegante. Linia este împărțită între ochi de dimensiuni mai mici, care sunt grozave pentru prescripții mai puternice, pentru o singură vedere, și rame de acetat de dimensiuni mai mari, care sunt perfecte pentru lentilele progresive.

Ochelari de soare Guess

Ochelarii de soare Guess arată că, de la început, Guess a avut o concentrare foarte clară, neclintită, pe calitate, atenție la detalii și un simț al umorului ciudat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui aspect executiv, profesional pentru un mediu de lucru sau un aspect casual, distractiv și luminos pentru viața dvs. personală, cu siguranță veți găsi ceva în colecția de ochelari de soare Guess care se potrivește exact. Există adesea presupunerea că brandurile de designer sunt exclusiv pentru femei, dar Guess oferă de fapt multe rame de ochelari de soare pentru bărbați, stilate cu linii masculine care arată un omagiu adus lumii modei pentru bărbați. Cu ochelarii de soare Guess, știi că vei obține calitate, un design fantastic, care este la curent cu tendințele actuale și un aspect cu totul fantastic care se va potrivi perfect cu propriul tău stil personal.
Marca de ochelari de soare Guess a fost inițial fondată și caracterizată prin eleganța și angajamentul față de calitate. Linia de ochelari de soare este un plus important la portofoliul companiei. Ochelarii de soare Guess acoperă o gamă largă de stiluri, de la rame mari de plastic ochi de pisică până la aviatori din metal. Toate ramele poartă stilul caracteristic Guess, precum și logo-ul.

Te așteptăm în opticile VISION LINE pentru a

descoperii ultima colecție de la GUESS EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE